2012-01-18 08:01:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - úgy érzi, sarokba szorították

Napi horoszkóp január 18.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Minden pillanat új döntéshelyzet, s ezzel új jövő elé állít minket. Ez a mai napra fokozottan érvényes a Kosoknak. Sok múlik azon, hogy meglátja-e a konfliktusokban rejlő lehetőségeket. Higgyen a jóban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Lehet, hogy a boldogulás kecsegtetőbbnek tűnik külföldön, de ezért talán nagy árat kell fizetnie. A külföldi kapcsolatokat talán máshogy is használhatná. Folytasson még tárgyalásokat, mielőtt döntene.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nyugalmas napra számíthat, talán csak attól kell félnie, hogy az unalom és ezzel együtt a búslakodás meg ne találják. Van valamilyen képessége, talán a művészetek, vagy a sport terén, amiben felüdülést találhat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A boldogságból annyi juthat önnek, amennyit a saját lelkéből másokra árasztani tud. Ha úgy érzi, hogy mindenki elhagyta, és nem törődik önnel igazán senki, el kell tántorítsuk: nincs igaza. Vidítsa kedvét, ha másként nem, énekeljen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Talán úgy érzi, hogy minden rendben van a családjában, otthonában, de jobb, ha felkészül a váratlanra. Ha nincs lakásbiztosítása, akkor most még nem késő megkötnie. A szeretteire számíthat ugyan, de jobb megelőzni a bajt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Bízzon a jó sorsában, a szűkös időknek hamarosan vége lesz. Persze azért nem kell meggondolatlanná válnia a pénzügyeket illetően, de talán egy kicsit már ereszthet a nadrágszíjon. Vannak halaszthatatlan kiadásai.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön a megbízhatóság bajnoka, és mostanában zavarja, hogy a világ tele van hirtelenséggel és váratlansággal. A rugalmasságát jó lenne élesíteni valamilyen reflexjavító sporttal. Talán akkor jobban tűrné a változásokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Még mindig úgy érzi, két tűz közé került, hogy sarokba szorították. Talán csak a saját dilemmáit tükrözi a helyzet, amibe jutott. Könnyítésül menjen el partnerével ma este szórakozni. A baj talán magától is odébbáll.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Megkapta álmai állását, és most meg azon kesereg, hogy minden a munka. Talán fájlalja, hogy nem tud annak élni, ami igazán érdekli. Kesergés helyett értékelje helyzetét reálisan. És örüljön neki!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Uralni egy helyzetet, nem azt jelenti, hogy mindig parancsolnia kell. A szavak sértők és túl direktek lehetnek. A szeretet ennél jobban hat. Ha erre rájön, akkor már önt is bántani fogják saját meggondolatlan kijelentései.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Úgy érezheti, az otthona egy küzdőtér, és inkább menekülne a helyzetből. Az időleges eltávolodás jót tehet, de azért nem kell otthagynia a kedvesét is. Ha utazni mennek, mindkettejüknek jót tesz a kaland.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valamelyik barátjáról megtudhat egy titkot, ami zavarba ejtő és talán kiábrándító első hallásra. De talán épp azért tudta meg, mert van valami dolga vele. Ítélkezés helyett próbáljon meg segíteni neki!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: